zymova.com

осінь 2017

наша осінь

кліматичне

чергова пекельна осінь. цього року здається спека ще більше знахабніла. в кінці листопада було за 30 градусів (Цельсія звісно).

пожежі дуже сильні були, цього разу навіть у Північній Каліфорнії. цікаво, що я починаю до того звикати і готуюсь морально вже, що буде важко. цього року правда знов живемо недалеко від води, тому особливо не страждали.
це один з найспекотніших днів, який випав на відвідини ферми з українською школою. діти були наче варені вже за кілька годин

навчальне

трошки мене підзадовбало вивчати все про вінду. втомила вона мене. один з предметів в мене на кампусі, інші два онлайнові. той, що треба їздити я б скоротила до одного дня на тиждень. там реально за півтора місяці все пройшли і страждали фігньою. викладач наче й нічо, але нуднувато мені було. єдине, що це мої мамські вихідні : ) хтось на шопінг, хтось в салони краси тікає, а я на навчання : ) ще незвично було тести текстові складати. зазвичай це просто вибрати правильну відповідь з запропонованих, а тут доводилось постійно тексти строчити. іноді дуже важко давалось без можливості скористатись словником.
а Даринка відвідує українську школу і їй подобається

прогулянкове

зачастили ми в зоопарк та сафарі парк від зоопарку. дітлахам там цікаво, а в нас абонемент.

і загалом практично кожних вихідних вже гуляємо не самі, а з друзями.

в Даринки тепер є ліпша подружка і вона її вчить шкоду робити : )

святкувальне

Halloween цього рокук видався плідним. прикрашала все в останній день, бо за ці роки ніхто не приходив і бажання щось робити знов не дуже з’являлось. але таки прикрасили й гарбуза вирізали. і цей рік був дуже багатим на діток в костюмах, що приходили за цукерками. кльові вони! деякі дуже страшні : )
День Подяки святкували в друзів. дітлахи так активно бавились, що сфотографувати всі смаколики просто якось забули : )
ну й звісно осінні свята тепер включають в себе й День народження нашої мацьопи.