zymova.com

похід в кіно з малюком

останній раз в кіно була десь перед пологами. хотілось піти? не те, щоб аж без цього ніяк, але вид розваги непоганий же. ми чудово дивимось фільми вдома, а в кіно ходили раніше, якщо просто кудись хотілось піти не знали куди. ну або на щось як Interstellar, спецефекти все таке інше. але найцікавіше мені було випробувати саме сеанс для батьків з дітьми. свої сили оцінити та на інших глянути.
пошукала я де в Сан Дієго таке є і знайшла один кінотеатр, як раз недалеко від дому (десь 20 хв автобусом).
є дві опції — ранковий сеанс для батьків з дітьми (Parent Movie Morning) та вечірній сеанс для батьків з дітьми (Baby’s Night Out). місяці два я чекала якесь адекватне кіно. то щось тупе випадало, то жахи якісь, то просто не мій формат. фільм, на який ми ходили теж не зовсім мій формат, але хоч цікаво було — „Красуня і Чудовисько“. (Коротко про фільм. Картинка дуже гарна. Захвату в мене не могло бути, я не дуже по фільмам про принців/принцес, і актори мені не дуже знайомі. Як на мене просто оживили мультфільм, нічого не змінивши, просто картинки набули людські обличчя. Ще цікаво було відчути жорстку пропаганду гомосексуалізму на собі, якій всі обурювались : ) не подіяло 😀 )

Враження від самого відвідування

Сервіс

В залі не зовсім темно, а просто тмяне світло лишають. Є столик для зміни підгузків, серветки, відерце, лампа біля нього. Навіть підігрівач для пляшечок кому треба. Це якщо не хочеш щось прогавити якщо підеш в туалет змінювати, то можна прямо в залі в куточку. Місця між сидіннями багато. Дитина собі там може бавитись. Перед входом всі паркують візочки : )

Відвідувачі

90% батьків з дітками зовсім дрібними, десь від пари тижнів до 3 місяців. ще 9% від 3 до 8 місяців. і лише 1% тих, що вже самостійно пересуваються. Головне — відчуваєш себе в клубі однодумців : ) Ніхто не коситься, не кривиться, не обурюється (хоча тут і в звичайних місцях так). Але тут інакше — є розуміння, що ти не одна така : )

Особисті враження

Самій мені поки важко. Реально ідеальний вік для такого до 3-4 місяців. Якщо ще й випаде, що дитина заснула в цей час, взагалі ідеально. Дарина ще (чи то вже) в тому віці, коли їй так довго на місці всидіти нереально. Все терпіння закінчилось ще на перегляді реклами перед фільмом : ) Ще трошки її втримав прийом їжі та книжечки. Ну а більшість фільму ми бігали по залу : ) Досвід цікавий, але краще вже на вечірній всі разом наступного разу підемо : )
п.с. лишити малу з Олегом і піти самій — не настільки я люблю кінотеатри. лишити дитину комусь і піти вдвох з Олегом — не варіант. принаймні поки що я на таке не готова. і точно не заради кіноперегляду.