zymova.com

зима 2016-2017

про нашу зиму

навчальне

осінній семестр в мене на відмінно. канікули я прогуляла і витратила на всякі домашні справи, а толком нічого й не зробила : ) на зимовий семестр взяла вже нарешті предмет для свого ступеня, який здобуваю. це вступний курс про операційні системи. і це перший після довгої перерви оффлайновий клас. тепер раз на тиждень ввечері я їжджу в коледж на заняття (сама! по швидкісній трасі! паркуюсь на багатоповерховій парковці. це був найбільший страх. знаєте як у фільмах на тих парковках вічно шось стається. а заняття пізно закінчується. коротше дуже боялась я. але звикла). думала нарешті знов спілкуватимусь з людьми! : ) дзуськи. забула, що за клас в мене. там же одні інтроверти : ) в групі лише 3 особи жіночої статі з 30 : ) нового насправді мало для мене, але згадати давно забуту вінду теж іноді корисно : ) буде 4 проекти, які полягають у встановленні та налаштуванні чотирьох ОС у вітруалці — Windows XP, Windows 7, Windows 10, Ubuntu (ще не знаю яку, очевидно найновішу). з macOS не склалось. але я вже отримала звання експерта з Маків у групі : )
другий предмет з обов’язкової групи, в якій були різні мови та творчі предмети. спочатку думала взяти французьку, щоб не сильно напрягатись. але в останній момент передумала і взяла історію фотографії. не шкодую. дуже цікаво і гарно : ) от одне з моїх завдань. портрет в стилі одного з фотографів, яких ми вивчали. в моєму випадку це Julia Margaret Cameron.

кліматично-природнє

ця зима видалась дуже навіть холодною та дощовою. ми додатково вкутали наших двоколісних коників, бо до весни їм не їздити. раніше просто накривали зверху, а тепер ще повністю закутали. так спокійніше. бо не лише дощить, а й сильно вітряно. шкода їх.

прогулянкове

гуляли щовихідних, якщо не було дощу.
фото







цікаво чи помітите що змінилось у 2-му і 3-му відео в порівнянні з першим : )
відео