zymova.com

весна 2018

наша особлива весна 2018

кліматичне

ця весна була дуже дивна в плані погодних умов. доволі прохолодна з кількома днями спеки та дощова. це дуже незвично для Сан Дієго (хочі довгожителі кажуть таке доволі часто буває). та я не скаржусь, мені так дуже подобається : )

навчальне

семестр цікавий, та певно один з найважчих, бо часу мені бракувало катастрофічно.
1. клас про роботу з мережами. все б нічого, якби не віртуальне тицяння дротиками. завдання основні треба було робити у „віртуальній лабораторії“. так як це мережі, багато що пов’язане з різними залізяками, які треба приєднувати. та одна справа то робити руцями, а інша курсором на екрані, коли все одразу не бачиш і треба туди сюди совати, збільшувати, тягати щоб не зірвалось. коротше дратували мене такі завдання. а загалом вже знайомий викладач, трошки цікавіша тема за попередню і менше трати часу на поїздки в коледж.
2. йога. ну таке. надто воно спокійне для мене. для різноманітності підійде, але мені було нудно. ще й накладалось бажанння спати, бо клас ранковий. кілька разів таки задрімала : ) цікаво, що половина класу дівчата мусульманки. ще неприємний момент з викладачкою. весь семестр людина не могла розібратись зі своїм комп’ютером і надіслати матеріали до курсу. бо екзамен хоч і з такого предмету був теоретичним. в зв’язку з пологами я пропустила заняття на якому роздали фізичні копії матералів для іспиту, а на мої листи вона не відповідала. на екзамен я йшла зла і непідготовлена.
3. лінукс. клас он-лайновий, а викладач дуже дивний. практично відсутній. ще й зіпсував мені про себе враження на першому ж тижні, видаливши мене з курсу (як я потім дізналась, я така була не одна, бо в іншому класі теж жалілись на цю ситуацію). випадково звісно і все відновилось, але осад лишився неприємний. та й довіри до такого викладача поменшло. та цей клас хоча б корисний був і цікавий в плані інофрмації, бо лікус я люблю і поважаю.
і що мене здивувало та потішило весь семестр на відмінно.

родинне

як ви вже мабуть знаєте, наша родина розширилась і стала багатодітною. тепер ми з Олегом батьки трьох чудових донечок. так що травень видався холодним температурно, але гарячим на події.
звіт за перший їх місяць я звісно напишу детально. якщо коротко, було дійсно гаряче : )

Real Men Make Girls : )

<3