zymova.com

транспортні дебілізми

не припиняю шокуватись від рівня дебілізму людей, які перебувають в Києві. чи то кияни, чи гості, чи хз хто вони.

  • маршрутки

стихійний транспорт. для початку жах від їх стану. в більшості своїй це страшенні роздовбайки зі стійким ароматом бздіння та товстим шаром бруду різноманітного походження (а друзі ще дивуються чого я не люблю білий одяг. бо в ньому страшно їздити в транспорті). водії залежно від маршруту здається відбираються. є маршрути на яких приємні і веселі дядечки чи хлопці. а на деяких звірюги як на підбір.

часто люблять проїжджати повз зупинку. і я не про випадки, коли забита маршрутка, а кілька людей лише сидить, але лінь підбирати одного пасажира.

а ще панянки, які висять біля дверей мотивуючи це тим, що їм скоро виходити. і це скоро може мати безмежні часові рамки. це може бути зупинок 10-15. але скоро. і якби ще великий Богданчик то ще нічо. а от у маленьких маршруточках, в яких навіть я зі своїм зростом 1.62 б’юся головою — це таки проблема. а ще зазвичай в таких тьотіньок ще клунок купа. і пасажири як козенятка через це все стрибають.

ще є певні маршрути на яких стовідсотково нарвешся на мужиків з перегаром. до того ж у будь-який час доби. це і вранці, і вдень, і звичайно ж ввечері.

  • метро

про те, що там робиться чорт зна що я вже не раз писала. і про ідіотів, які стовбичать перед дверима, і про тих, хто ввалюється не випустивши пасажирів з вагону. ну добре звичайні станції. але ж на станціях перехідних: пл. Льва Толстого, Майдан Незалежності, Золоті Ворота, і т.д. ну як можна загороджувати двері і тим більше рватись у вагон не випустивши купу народу? і ще й штовхаються і обурються головне. дикі люди.

ескалатори то взагалі щось. люблю оцих поспішаючих вічно. оце найкумедніше. обжене, а далі йти нікуди і воно втулисться перед носом і стане пхаючи дупу в обличчя. ну невже від того, що одну людину обійшов і незручно став тобі полегшає?

а тижні два тому було взагалі страшне. час пік. набитий вагон. у вагоні пара підлітків, які на Майдані виходять і йдуть на вихід. все б нічого. але дівчинка явно хвора на вітрянку. вона вся фіолетова від марганцовки і чухається. якими ж дебілами треба бути її батькам щоб довзовлити їй їхати в самий популярний час в центр міста в такому стані і вигляді? звичайно в нас будуть епідемії будь-чого, якщо люди — невиховані, неосвічені, і думають дупою здебільшого. і навіть цією дупою вони думають лише про себе.