zymova.com

підсумки року 2010

Так як на кінець року в мене випало багато інших приємних справ, підсумки напишу вже в новому році : )
Рік був страшенно важким, довгим, напряжним і якже добре, що він закінчився 🙂

1. Нова робота. Знов у вчителюванні. І складно, проте і просто, порівнюючи з першим досвідом. Власне не дуже маю вибір до зміни роботи. Може і через свою власну совістливість теж, бо кидати роботу серед навчального року я просто не могла. А влітку не було пропозицій. Тому цей рік однозначно я залишалась. Плюс я страшенно прив’язалась до деяких учнів, і лише вони надають мені сил на подальшу роботу там. Ну і великий відсоток колег, які надають сил, підтримують у важкі хвилини і надихають не здаватись перед начальством. Відібрали вже три улюблених класи, один от зараз повертається до мене))
Ну і чесно кажучи, мені подобається моя робота. Не подобаються лише деякі умови та обмеження прав на даний момент. Українських вчителів напрягли по самі маківки, а платять невідповідно. А що я? Та дайте мені право виганяти з класу, та позбавляти на певний період можливості бути присутнім на заняттях. І проблема дисципліни буде вирішена. І мені спокійно, і учні позбавлені нецікавого для них предмету. Гармонія!
2. Зменшилась кількість днів разом. Тому цей і наступний роки будуть в цьому плані дуже важкими. І я лише можу мріяти, що не даремно.
3. Зрозуміла, що мої діти будуть наймолодшими серед дітей усіх моїх друзів 🙂 За цей рік я здобула ще одного хлопчика та двох дівчаток, і от скоро-скоро буде ще один хлопчик :). Дівчатка — ви умнічки! І якже я за вами всіма скучила.
4. Сумний момент — відмова у візі. Остання надія — туристичні агенства. Це моя ціль на рік теперішній.
5. Тепер я знаю, що таке мати свекруху і жити з нею в одній хаті. Вона в мене чудова, але як і кожна людина має свої недоліки. Один з них гучний голос. Зранку сприймається дуже важко, особливо зважаючи на те, що ранок у нас не співпадав так як це було літо. А так я вважаю, що мені дуууууууууже пощастило 🙂

Рік складний, але в мене в голові нарешті все трошки розклалось по поличках. Є якісь плани та стратегії дій. Є цілі, є вирішені питання і є узгоджені домовленості.
Лишилось лише все це здобути, виконати та реалізувати.

2011 рік я зустрічала з коханим і це головне. Так я чекала на день більше, так я провела ніч в аеропорту, так я нахвилювалась і втомилась. Але яка ж я зараз щаслива!

Бажаю всім, хто це читає щасливого нового року. Мрійте, здійснюйте мрії, будьте щасливими і не бійтесь цього, а насолоджуйтесь!