zymova.com

будинок мрії

Оце недавно щось мені стрельнуло в голову і почала уявляти яким би я хотіла бачити свій дім.

1. Він має бути обов’язково будинком, окремим будинком. Бажано не в місті (а чого? мріяти так мріяти, знач і машина буде))).
2. Поряд має бути рослинність (ліс, садочок, клумбочка зрештою 🙂 ).
3. Десь недалеко має бути вода (озеро, річка, ставок, море, океан…)
4. Хотілося б щоб в будинку було багато світла = вікон. От на цьому місці почалось…
В результаті намріялось щось між цим
bdc971
і цим
glass house interior

і цим
histhomes-10-glass-house

та цим
house_neview_bodycomb

Але ідеальний варіант згадався в одному фільмі

02-celebrity-interiors-Lake-House

5. Не обов’язково великий будинок, головне щоб кімнати були просторі, вільні. Тобто якомога менше меблів. Спальня, вітальня, дитяча (або кілька залежно від кількості дітей) та кімната для гостей.

6. Кухню хочу простору. І в куточку десь диванчик зі столиком, щоб можна було дівчачники там влаштовувати за кавою/коньяком/шампанським/чаєм.

7. А ще бажано дві ванні кімнати. Бо знаю що то таке черги у ванну, бо туалет разом з ванною, або всім одночасно на роботу. І там окремо душова кабінка для нього, та ванна для мене. Люблю приймати ванну, з пінкою, ароматну. Ммммммммм…

8. Вітальня з каміном (так банально, але хочу, люблю вогонь), великим м’яким диваном і монітором на стіні та акустичною системою. Так щоб підключив комп та дивись собі розвалившись фільму. А камін щоб грітись, вода ж поряд))))
Одна стіна повністю вікном, але з дуже товстими шторами, щоб краще фільми дивитись. Диван десь посередині, позаду велика і висока книжкова шафа та два робочих столи в кутках. Перед диваном монітор, праворуч камін.

9. Дитячі поки не уявляються, бо ж дітей ще нема. А кімната має бути під характер.
Тому спальня. Не дуже велика кімната, але велике ліжко!!! (знаю що таке спати вдвох в односпальному, тому хочу велике) Вікно не на всю стіну, замість підвіконня моя мрія — м’яка лавка. Щоб сидіти на ній та читати в дощ. Кімната певно в синіх тонах і ніяких квіточок чи пташечок на стінах.

10. Обов’язково має бути веранда з гойдалкою-лавкою та кріслом-гойдалкою. Мені лавка, що можна було лежати, гойдатись та читати книжку. А коханому крісло, щоб сидів та лазив мережею з ноутом на колінках))).

11. Ще дуже хочу пса. Великого, волохатого та доброго пса. Коханий правда щось з ними не дуже дружить, але думаю щось придумати можна.

12. Хотілося б ще горище зі скляною стелею та підвальчик для вина та пива))

Оце так, якщо коротко. Але якщо сидіти і довго мріяти, то можу цілу книжку про це написати))