zymova.com

трансатлантичний переліт з дитиною

переліт з Сан Дієго в Київ це не лише дороге задоволення, а ще й сповнене різних веселощів, якщо летіти з півторарічною дитиною : )

в сторону з Сан Дієго до Києва це було не так складно як здавалось. окреме крісло таки не брали, але не лише з фінансових причин, а й тому, що я знаю, що Дарина там сама б все одно не спала. заснула пізніше звичайного, майже не плакала. лише трошки понила, бо спатки хотіла, а світло заважало. майже весь політ проспала.

зліт і посадка ніяк не відчулись. дали їй жувати хрумтики, вона нічого й не помітила.

найважче в усьому цьому було як раз не летіти, а здати багаж і пройти контроль того, що беремо на борт. бо дитяча аптечка, їжа, вода, купа приладів, все то треба було повиймати. я ж то все порозпихувала в різні кутки. але нас терпляче чекали і порадили просто все заморозити перед польотом це пришвидшує перевірку. ну і наступного разу я все пакуватиму компактніше й практичніше.
в аеропорту пересадки Дарина нагулялась-набігалась досхочу і в другому літаку теж доволі швидко заснула й все проспала. а от вже на місці перебування в Україні спати відмовилась і гульбенила аж до обіду й заснула тааааак міцно, що більше години будили : )
загалом це минуло значно краще ніж я очікувала, і в мільйон разів краще ніж мені прогнозували „доброзичливці“.
зворотній політ вже був не таким зручним в часовому плані, бо починався вранці і тривав весь день. тобто на сон особливо сподіватись було нічого. розбудити довелось Дарину рано, о 3 ранку виїжджали в аеропорт. як я не старалась акуратненько її перенести в таксі не допомогло.та все пройшло чудово. на початку мала ще трохи гульбенила й капризувала, але потім вирубилась і більшу частину першого польоту проспала. в пересадочному аеропорту в Франкфурті ми чекали 6 годин. мала не зупинялась ні на хвилину. задовго звичайно, але з іншого боку це мало й позитивний ефект, бо вона втомилась і в літаку таки заснула. прокинулась, трохи понуділа і знов заснула аж поки ми не почали виходити з літака : )

підсумовуючи враження, ми задоволені результатом. виліт з нашого міста і лише одна пересадка це просто казка (про прямий рейс Сан Дієго – Київ можна лише мріяти : )). єдина незручність дістатись в аеропорт. коли в нас короткі подорожі ми їдемо своєю машиною і паркуємо в аеропорту. на кілька днів то зручно й недорого. коли тривала подорож, дешевше на таксі, але таксі з автокріслом це теж непросто. а загалом все чудово. Даринка чудово поводилась і прекрасно перенесла політ та зміну часу.

якщо є питання про деталі — прошу! : )