zymova.com

весна 2017

про нашу весну

навчальне

цей семестр теж закінчився відмінно. і був одним з найцікавіших після того далекого літнього семестру. предмет про історію фотографії був дуже цікавим й інформативним. цікаві завдання і проекти. другий предмет про ОС був менш інформативним, але було приємно знов зануритись в тухнічну тематику й згадати давні часи. було цікаво спостерігати за одногрупниками, з якими таки хоч трошки але вдалось спілкуватись. не дуже вони балакучі були цього разу : ) найприємніший проект був з лінуксом. так скучила за убунточкою ех! і викладач дуже прикольний був. ще планую один предмет на літній семестр взяти. але про це вже згодом.

українське

цієї весни було багато всього пов’язаного з діаспорою. ми дуже здружились з однією родиною, в яких донечка на 9 місяців старша за Даринку. часто (наскільки це можливо в цих умовах) бачились. почали навіть зустрічатись регулярно для занять з малюками. в нас є українська школа, з вчителями різними все як треба. але нашу групу ми вчимо самі. поки вони замалі ще. в плані самих занять, то я не прихильник такого. але погодилась щоб було спілкування з дітьми і це дає результати. Даринка стає більш соціалізованою, чи що. це тішить.
було багато різних заходів діаспорних, в яких ми брали участь. цього року в Сан Дієго жила родина професора зі Львова. він у справах, родина за компанію. але вони тааааак влились в нашу громаду! стільки всього кльового зробили. найбільша приємність це оновлення української хатки. я в захваті від результату.

кліматично-природнє

вслід за дивною холодною зимою настала дуже непередбачувана весна. протягом тижня могло скакати від +35 до +17, від пекла до зливи. щось дуже дивне робиться з кліматом цього року. але мене все ж тішить наявність різноманітності. хоча й це трохи впливало на прогулянки з малою, бо я зажала купувати їй бронеодяг для дощової погоди, бо не чекала такої кількості опадів.

прогулянкове

багато гуляємо. з Дариною все легше тепер, бо вона спокійно їде у візочку (іноді навіть сама в нього проситься) та якщо що її просто випускаєш побігати-полазити, а потім йдеш далі. нарешті катаємось на велосипедах. лишилось обзавестись ще рюкзаком для Дарини і можна відновлювати хайкінг : )

відео