zymova.com

гуляння-прогулянки

покищо мої буденні прогулянки дуже нерізноманітні. можу прогулятись в ближні магазини (це 20 хв пішки) або проїхатись десь далі вже автобусом. також ходжу у всякі нудні місця бюрократичні, бо так треба. у вихідні простіше. разом можна вже планувати щось цікаве. та і веселіше гуляти вдвох : )

навколо є невеличкі гори (я ще не дісталась туди правда), пагорби та яри, океан, різні озера та більш цивільні парки (такий ми вчора відвідали, і навіть сходили в музей мистецтв).
і звісно ж історичний центр міста. кілька відео я вже показувала.
от наприклад прогулянка до озера (чи ставка, чи навіть резервуара скоріше) Повей.
2013-07-06 14.21.38
дуже затишна місцина. купатись не можна, але можна плавати на човниках та ловити рибу. трохи далі галявини та дерева. є дитячий майданчик з гойдалками (навіть для масіпусіньких, сидіння як підгузник) та столиками за якими можна посидіти та перекусити. навіть можна посмажити щось. є спеціальні урни для гарячого вугілля.
от власне відео з нашої туди поїздки.
були ще на озері Мірамар.
2013-07-14 17.03.39
там теж велика територія та є столики для пікнікування. але туди більше приїжджають покататись на роликах, велосипедах або побігати. ще бачили якісь дивні велосипеди, без сідла, а замість педалей такі штуки як в тренажерів. отак тупцяєш і їдеш. але ж мабуть тримати рівновагу складно на ньому. там багато качок і отакі гусяри : )
2013-07-14 16.52.34
хоча вечорами ми теж прогулюємось. поряд з комплексом є коледж. а на території коледжу дуже симпатично. окрім величезної парковки є галявинки зі столиками. знову ж таки можна влаштовувати засідання зі смажениною. є дитячий майданчик. є корти, поля для футболу, бейзболу і ще там чогось, басейн (але то все мабуть лише для студентів та персоналу коледжу. хоча одного дня бачили там дитячі команди, мабуть можна якось домовитись). є ще Hourglass Field. хто знає англійську тут почитайте. колись тут було військове летовище, потім там влаштовували перегони. а зараз це парк, з галявиною, на якій розміщені вогники, що зображують колишнє летовище. ввечері дуже гарно — можете подивитись (виберіть кращу якість, бо захід сонця дуже гарний там : ) ) оператор з мене ніякий — перекоси і руки трусяться. але думаю зможете відчути красу вечора : )
2013-07-26 19.50.02
а ще там живуть зайці. але дуже дикі та лякливі. не вдалось зазняти їх. одного разу підійшла десь на метрів 5. але кілька секунд і він дременув у кущі. коротше з білками простіше якось : )
п.с. світлини з телефона, вибачайте. я або 1) лінюсь брати камеру 2) забуваю/не встигаю взяти камеру (бо хтось дуже швидко мене виганяє з дому) 3) збираюсь знімати відео тому не беру камеру : )