zymova.com

кінодень

Було сумно сьогодні, тому вирішила собі влаштувати кінодень. До перегляду обрала два новеньких фільми. Далі враження від них. Опису не писатиму, хто знімав та хто знімався легко знайти в інеті. отже.

Про що ще говорять чоловіки/ О чем еще разговаривают мужчины

Очікувано гарні та якісні жарти. Очікувано милі розмови. Напередодні нового року, отже, і наявність Нового року у фільмі теж була якось не сюрпризом. Не скажу, що друга частина краща чи гірша. Вона інакша, і це добре. Нові персонажі, в тому числі жіночі додали свого шарму. Але якось трошки сумно в кінці стало. І їх якби шкода, і жінок їх шкода, і найбільше шкода, що впевнена що то все в більшості випадків так і є.

Дівчина з тату Дракона/The Girl with the Dragon Tattoo

Цей фільм як я ще до перегляду знала, не перша екранізація. І тепер я і ту хочу переглянути. Отже, фільм реально тримає в напруженні весь час. Якщо вирішите дивитись, знайте він довгенький : ) Дівчатко, яке сиділо поряд і дико мене бісило, про це чомусь не знало. Її всю другу половину фільму тіпало „Цей фільм колись закінчиться чи ні?“. А ти коли йшла не дивилась скільки він триває?О_о
Ну то таке. Для особливо чутливих дівчат (на як я : )) є кілька неприємних сцен. Реально неприємних. Ну окрім вбивств. Після сцени зґвалтування мене таки трохи тіпало.
Продакт плейсмент Apple надзвичайний. Хоча може то збіг і я упереджена.
Нiколи не палила й не знаю яке вiд того вiдчуття, але десь вже пiсля половини фiльму з’явилось дуже яскраве невимушене бажання взяти десь цигарку і затягнутись димом. Воно моментально зникло після виходу з кінотеатру. Бо там стояв туман з диму курців і мені одразу перехотілось : )
От зараз навіть подумалось, що я б його навіть вдруге подивилась.
п.с. Головна жіноча роль — Руні Мара — актриса умнічка.