zymova.com

а скоро Новий Рік!

наближається те моє найулюбленіше свято, а досі не відчувається що це насправді так.
морозу нема, снігу нема, настрою теж. може звіт напишу і покращиться все : )

рік був доволі важким морально. я б сказала дуже важким. це і великий напряг на роботі взимку, великі переживання щодо певних непорозумінь влітку, хвороба мами і дуже важкий семестр цього навчального року. ніхто не знає чому, але всі сходяться на одному — це був дуже важкий семестр. навіть я сильно перехворіла. ну як для мене то сильно. для мене температурити рідкість, а тут цілих два дні. і щоб голос зникав, то взагалі ніколи не було. а ще цього року коханий був зі мною на цілих три місяці менше 🙁

але тим не менш рік був наповнений купою позитиву. цей НР я зустрічала з коханим, і навіть свій ДН відсвяткувала вперше за довгий час з друзями і дуже класно. цей рік подарував моїй дружній компанії ще двох діток Ромчика та Нікіту. збулось кілька подорожувальних мрій: Санкт-Петербург та Франція, та ще бонусом відвідали Прибалтику. О так! Мій закордонний паспорт нарешті втратив цноту від шенгенської візи. Дяка Девіду (він же Володимир) за консультації. І я побачила всіх своїх дівчаток-француженок. Знову ж не обійшлось без Львова, в якому ми розвіртуалились з величезною кількістю народу, який з’їхався туди з різних куточків світу. ну і Карпати, куди ж без них. дяка Тарасу, що терпить наші забаганки. цього разу і друзів витягли. ще раз вибачаюсь, що всіх лише затримувала, мені соромно. а ще я досі звіт не зробила. мабуть вже за два походи разом писатиму))) чому тут дивуватись, я навіть ДН блоґу провтикала : )
що ж ще? багато фільмів та музики, багато цікавих місць в рідному місті, завдяки незмінним компаньйонам Олі та Сашкові. божевільна Країна Мрій під дощем та вечірка в Наталки в стилі лісового шабашу, мої дівчатка і наші дівчачники, багато зустрічей з друзями, нові маленькі янголята-першачки.
ну от переконалась, що позитиву більше і можна закривати рік : )
дякую всім хто зробив цей рік незабутнім! щаслива, що ви в мене є. цілую, обіймаю, люблю.
ваша Зимова ; )
п.с. ялинку прикрасила, подарунки спакувала, звіт написала. я молодець : )
З Новим роком!