zymova.com

я це люблю ©

поцілунки. я дуже люблю поцілунки. просто обожнюю. а без них так важко.
обійми. в них так затишно і спокійно.
захід сонця. насичений. ці мільйони відтінків червоного.
літню грозу, з блискавками і громом. дивитись як краплі стікають по шибці. або вийти на балкон і дивитись на калюжі. на ці водяні бульбашки. і вони танцюють в калюжах.
сніг. зимовий ранок. коли все вкрите снігом, з неба сяє сонечко і сніжинки виблискують, ніби розмовляють з промінцями.
ліс. там завжди легко дихати. а ще високі дерева. поряд з ними чомусь приємно відчувати себе маленькою людинкою. а ще осінній ліс — дуже гарно.
гори. гори завжди. викарабкавшись на гору відчуваєш, що зробив маленький подвиг : ). а ще відчуваєш себе ближче до пташок. хоча і не вмієш літати.
море. люблю всі водойми, але саме море мене підкорює найбільше. я ще не бачила океан. знаю, що він значно могутніший. але здається таки море переможе в боротьбі за моє серце.
собаки. великі пси. особливо люблю собачі лапи. їх так приємно тримати в руках або відчувати на плечах. а ще собачі усмішки. якщо собака вам усміхнулась хоч раз, ви вже щаслива людина.
польові квіти. такі ніжні, тендітні. особливо ромашки. як можна бути такими білими і такими гарними водночас?
книжки. з вдох років вони мене полонили. шурхіт сторінок та запах фарби й паперу. люблю гарні книжки в товстих обкладинках.
морозиво. єдина солодка річ, яку люблю і не можу мобі заборонити.
музику. якісну музику. класичну, джаз, блюз, рок…
сальсу і танго. сальсу танцюю, тангл мрію навчитись танцювати.
літнє київське небо. воно синього кольору. такого синього, якого я ще ніде не бачила. воно манить і відштовхує. заворожує.