zymova.com

у Вегас з маленькою дитиною

думали, що цього року вже нікуди не полетимо, але ні. корпоративна поїздка в Лас Вегас таки спокусила мене погодитись їхати разом з Олегом. хоча я знала, що то не місце для відпочинку з нашою дитиною (20 місяців).

просто після важкого переїзду, важкого літнього семестру я так втомилась від усього, що хотілось кудись втекти відпочити. я знала, що буде важко у Вегасі з малечею, але не думала, що аж так. зовсім я не відпочила, а навіть навпаки : ) тому років до 10, а то й більше мене туди навряд хтось вмовить їхати. (ні, ми не можемо залишити Дарину з дідусем і бабусею/нянею/друзями… томущо!)

чому ні

по-перше літо. літо у Вегасі — пекло пекельне. тобто вийти надвір це м’яко кажучи мазохізм. але ж не сидіти весь день в номері, якщо вже приїхали.
по-друге це постійні місточки для переходів вулиць. є ліфти звісно. але ж це так краде час на всі ці очікування і підйоми-спуски. враховуючи ще й те, що багато всього в стані ремонту, ці переходи тривали вічність.
по-трерє цигарковий дим. це мало бути мабуть першим, але нехай. паління в публічних місцях не заборонене і це в першу чергу погано для дитини, та ще й дуже ускладнює дихання, особливо в спеку. а якщо в прохолодному приміщенні, то ще гірше, бо концетрація диму ще більша, а полотна автоматів та гральних столів в частинах казино безкінечні та їх ніяк не оминути при виході з готелю.
по-четверте відсутність місця безпечного для побігати малечі. від постійного перебування у візочку її плющило конкретно і рвало на шматки. в нас дуже активна дитина. втримати на місці її можна ну максимум хвилин 10. особливо, якщо це нове місце, все ж цікаво, все треба облазити й обмацати.

про хороше

— номер був чудовий з гарним видом. цього разу ми зупинились у The Venetian.
— дуже приємні враження від польотів з дитиною. Дарину навіть похвалили, яка вона чемна в літаку була.
— бачили неймовірну зливу. так у всьому цьому пеклі раптом почався сильнючий дощ. це було дуже гарно.
— садочок Беладжіо як завжди прекрасний зі своїми інсталяціями. з усіх готелів, що ми бачили в них завжди найгарніше.