zymova.com

осінь 2016

про нашу осінь

навчальне

знов не взяла я курс на кампусі, а лишилась на онлайновому навчанні. цього разу це курс з Microsoft Office обов’язковий для мого обраного ступеня. та ввідний курс в Комп’ютерні технології, де всього по-трошку.
Office це було нервовозатратно. особливо Word, який я люто ненавиджу. але наче все вдало пройшло. викладачка дуже уважна і створила чудові умови для зручного виконання всіх завдань. можна було робити наперед, якщо хочеш. часу на все давалось дуже багато. навіть була можливість виправивши помилки на тесті повернути свої втрачені бали. перевіряла вона звісно дуже вже дотошно. вчилась я здебільшого пізно ввечері, або у вихідні. одруківки були постійно, бо уважність на рівні 0. а то кожного разу -1 бал.
другий предмет доволі цікавий, але викладач дивний. обмежив час навчання лише робочими днями, а здачу тесту лише одним днем. для мене дуже зручно основну роботу виконувати у вихідні. особливо тести. ввечері після важкого дня з дитиною зосередитись ну дуже важко, а якби у вихідний можна ж на свіжу голову все пройти спокійно. але ні. я спочатку думала він це для того робив, щоб на вихідних перевіряти всі завдання і оцінювати. дзуськи! семестр закінчився, а оцінки за завдання він буде після канікул виставляти. ну не гад?! сподіваюсь таки на краще.

кліматично-природнє

цього року спека тривала ще довше ніж попереднього. нижче 30 вдень почало ставати десь в другій половині листопада, а комфортні для мене +20 лише в останні його дні. найважчий таки вересень. місяць коли дме вітер з пустелі, який зветься Санта Анна. тоді і Сан Дієго перетворюється на пустелю, навколо постійні пожежі, +40 в тіні та решта радощів життя. все більше хочеться втекти в прохолодніше місце, або хоча б у попередній район ближче до водички.

святкувальне

святкували Halloween


цього року до нас навіть дітки заходили за цукерками (нарешті! : ))
наш ґіківський гарбуз : )

також найбільше наше свято — День народження Даринки

і завершили Днем Подяки

прогулянкове

гуляємо вже все більше з малою. як я це називаю виходимо в люди : ) бо тепер візок толерується, та й можна пустити побігати якщо вередує в ньому. тому стало комфортніше.
відкрили для себе восени кілька нових хороших місць для погуляти та помилуватись.
одне з них Liberty Station колишній військово-морський навчальний центр. плаци перетворили на чудовий парк, а бараки на ресторанчики, музеї, арт-галереї, ринок та багато всього цікавого.

часто були біля океану, де легше переживати спекотну осінь





ну й нагодувати чимось не проблема, бо ж вже доросла їсть всяку їжу : )
навіть вибрались далеко з міста в гори. та там не обійшлось без шалених пригод, про які раніше лише дивились в кіно.
хороша була осінь : )
upd
забула книжками похвалитись