zymova.com

допис для Юльки-Бульки : )

для початку я хочу подякувати батькам, чоловіку, друзям та кіноакадемії Юльці за таку відзнаку моєї писанини : ) це дуже приємно. вже навіть і не згадаю скільки ж то часу ми читаємось : )

блоґ мій не зовсім про сімейство в Америці : ) швидше він таки особистий і про мої миті життя. колись на першому форумі, на якому зареєструвалась була така тема, звідти й назва. форум закрився, бажання писати лишилось. спочатку був якийсь сервіс щоденників, потім ЖЖ та i.ua, а в такому вигляді як він зараз є — от минуло недавно 6 рочків. ну що ж переходжу до відповідей : )

1. як думаєте, ваше ім’я вам пасує чи ви хотіли би називатися якось інакше?

якось ніколи не думала над цим. наче пасує. якщо не помиляюсь, воно означає „захисниця“ чи якось так. то щось в цьому є : )
подобається, що має багато варіацій : ) Олександра, Саша, Олеся, Сашка, Алєхандра, тепер ще й Сандра додалась : )

2. чи вірите ви в забобони або таке інше? чорних котів обминаєте?)))

здебільшого ні. хіба по дереву іноді можу стукнуть : ) а котів я всіх оминаю. ну майже. окрім добре знайомих і перевірених на безпечність : )

3. якби дозволяли умови, яку б домашню тваринку (будь-яку, ну хоч динозавра) мали і чому?

собаку звісно. дуже люблю собак. але вже так якось умовились, що як будем когось брати, то кота й собаку разом. щоб дружили і бо я люблю собак, а коханий котів. та це поки в далеких планах.

4. поділіться своїм рецептиком доброго настрою, ну таким, щоб от взяв, зробив і настрій піднявся(я потім його випробую на собі)))

маю кілька дієвих для себе. 1. хороший фільм зі списку улюблених. ну такий від якого добре стає завжди. 2. розмова з другом/подругою (зараз особливо актуальний варіант, бо додає мільйон пунктів до радості) 3. смачний чай або кава. залежить від побажання. 4. прогулянка. по можливості поближче до водойми якоїсь. хоч би й фонтану : ) 5. нова зачіска (що тут мені недоступне, на жаль) 6. похід в книгарню 7. сальса. сумую за своїми заняттями. трошки потанцювати і настрій одразу покращується.

5. чи маєте нездійснену мрію (ну я, от наприклад, мало не щодня мрію про чарівну паличку, яку використовувала б в дуже банальних цілях – прибирала і варила їсти)?

телепорт. дуже егоїстична і практична мрія. задалеко від рідної землі мене занесло життя.

6. яку маєте найулюбленішу книжку?

та їх так багато. хай буде улюблена з дитинстка „Малюк і Карлсон, що живе на даху“ Астрід Ліндгрен

7. де би ви хотіли жити і в якому часі?

це болюче питання. хай буде — поряд з коханим. бо такий вибір вже зробила.

8. коли з вами в останнє відбувалися дива(порожня маршрутка в час пік))))?

ой. от як щось кумедне, то мало не щодня. а дива… хай буде подарунок від друзів. несподівано привезли нам книгу, яку я хотіла, але не наважувалась просити, бо важка, а в них довгий шлях до нас був. а вона ще й з автографом для нас обох. ну чим не диво : )?

9. чи сміялися ви колись так, щоб аж до сліз і потім два дні живіт болів, як після пресу?

о так! а ще обличчя потім болить в районі щічок : ) це я можу!

10. які сни вам сняться? кольорові, з відчуттями, реалістичні чи не дуже, екшн чи мелодрами? чи взагалі нічого не показують?

ой та які тільки не сняться. і кольорові, і пригодницькі, і фантастичні. найреалістичніші чомусь жахи. бувало й серед ночі прокидалась в сльозах.

11. скільки разів ви посміхнулися, поки відповідали на запитання?)))

та рук не вистачить порахувати : )

тепер про тих, кого читаю. багато їх. сумно, але велика частина улюблених блоґів вже зникли, закрились, закниулись… в коханого от теж є блоґ, але він туди вже дуже давно не пише. вибрала ті, що більш-менш актуальні ще.
топ-11 блоґів:
http://mixa-blog.org.ua/ про життя, про подорожі, про музику. чудовий хлопець, хороша людина. один з тих, кого знаю особисто : )
http://demarcos.livejournal.com/ давній блого-друг і не тільки. зараз в основному пише про подорожі Україною, робить чудові світлини та дає поради подорожуючим на авто : ) і його знаю особисто
http://yellowglasses.com.ua/ Христя! наші блоґи практично однолітки : ) це моє джерело позитиву та корисної інформації на майбутнє : )
http://dyak.com.ua/ з тих же часів знаю і Дяка. надзвичайний тато і чоловік, знає все про велосправи, знімає чудові відео, багато подорожує і має прекрасну дружину й двох діток : )
http://julliastory.com/ так так, тут живе авторка цих питань : ) і її дописи я дуже люблю читати
http://ucraniana.blog.net.ua/ а тут можна почитати як воно бути українкою в Чилі
http://julie.blog.net.ua/ а тут я читаю про українців в Австралії
http://www.tivasyk.info/ тут і про життя, і про книги, і про всякі IT штуки.
http://moskalets.wordpress.com/ блоґ Костянтина Москальця. думаю тут більше не треба пояснювати
http://olabilo4ka.wordpress.com/ дуже-дуже-дуже обдарована дівчина Оля Білочка. це лише один з її блоґів : )
http://blog.petronek.com/ а Петро вміє дуже цікаві життєві розмови „підслуховувати“ та заводити, й ділиться ними з усіма : )