zymova.com

Black Mountain Open Space Park

тут зараз буде мало тексту і багато картинок. маленький звіт про прогулянку місцевими пагорбами. цього разу це був природній парк Блек Маунтейн, що був недалеко від нашої попередньої квартири. подібних „парків“ тут доволі багато. це такі нерівні доріжки для прогулянок пішки, пробіжок чи катання на велосипедах.
коротше, якщо вам не хочеться скніти в спортзалі або просто хочеться прогулятись на природі з користю — чудовий варіант. ну для мене ще й в якості ознайомлення з територією було цікаво та і просто хотілось погуляти.
отже, парк. перед входом є мапа і купа попереджень що можна, що не можна, застережень від всяких небезпек і тому подібне.
далі купа доріжок та промарковані маршрути.
DSC_8708
подекуди трапляються інформаційні щити з цікавинками місцевості.
DSC_8723
доріжки звісно пророблені, але взуття все одно варто мари зручне і не дуже світле. ґрунт трошки пилючить, і фарбується. в нас потім ноги по коліна були бурого кольору : )
DSC_8721
в недуже спекотний день можна гуляти довго. в такий як потрапили сюди ми важкувато. звісно варто захиститись від сонця (особливо голову) та запастись водою. хоч і вихідний, але не дуже людно та спокійно. повітря чудове, краєвиди тішать око.
DSC_8711
DSC_8716
та ще й небо просто вражало в той день.
DSC_8756

DSC_8749

DSC_8733

DSC_8725
більше світлин
ну і маленьке відео з парку (виставляйте кращу якість ; ))