zymova.com

обживаємось

по-трошку обживаємось. якісь прості та банальні дрібнички, до яких звикли і без яких важкувато в побуті. приладдя для кухні наприклад. от придбали чеснокодавку, точилку для ножів та палку давилку-качалку. покищо її для чавіння лаймів в мохіто юзали, але може і для тіста згодиться, як мені не буде впадло в цю спеку ним займатись : ) але доведеться, бо деко та форму для тістечок теж купили.
два маленьких френч-преса. один для кави, один для чаю. сито-друшляг — потрібна штука, бо ягід та всяких фруктиків повно. та і макарошки-спагетті зруніше все ж таки через цю штуку зливати.

найрадіснішим здобутком, бо найскладніше знайти було, став тазік. не знаю як вам, а мені стрьомнувато прати спідню білизну в загальних машинках. тут на весь житловий комплекс — одна пральна кімната. там 9 машинок величезних. одяг ще нічо, а от білизна, то надто інтимно. тому тепер я щаслива власниця рожевого тазіка : )

мовчу вже про усілякі вішачки, контейнери для шкарпеток та прибамбаси для зберігання взуття. маючи обмеження в тому, що можу вивезти, майже нічого не взяла зі своїх кремів та решти косметичних засобів. скористалась нагодою та зробила перше он-лайн замовлення всякого. от чекаю першу доставку : )

і ще одна кльова штука тепер в мене є. я страшенно боюсь павуків. а тут цілий тиждень вони мене атакують. жодного дня без павука в хаті. Олегу доводиться мене від них рятувати. ці тварі як відчувають і пруть просто. і що ви думаєте? виявляється є спеціальна труйка від павуків. це ж диво якесь
2013-07-01 19.32.16

але найглобальніше — звісно меблі. дешево і сердито. меблі — конструктор. я в дитинстві любила конструктори. досі люблю : ) от і влаштували ми собі забавку — збірні меблі. доволі легко, хоча і вимагає фізичних зусиль. особливо занести на другий поверх : )
от як ми це робили. чесно-чесно я допомагала, просто світлини робила я і тому мене там нема : )

дізналась наживо, що то таке ота пожежна сигналзація. вирішила потішити коханого смаженими синенькими з часничком та морквою, а воно як заоре! злякалась. думала зараз як припруться суворі американські пожежники : ) але бігом витяжку увімкнула — сирена заглохла. а шок лишився. як і спокусливий аромат часничку : )
2013-07-01 18.21.02
це моя запашна українська помста сусідам. вчора вони якусь смердючку готували.

вже зробили дублікат ключа від хати. так що найближчим часом освоюватиму територію, спробую пошопитись (бо одяг активно викидався з валізи, якщо вона переважувала дозволену норму) та попрактикуюсь у пранні в цих пекельних агрегатах.