zymova.com

презентація нового альбому Єгора Грушина

774430_435192693216792_1667461379_o
12 лютого в Будинку Актора, що на Ярославовому Валу в Києві майже дві сотні людей потрапило в паралельну реальність під назвою світ Єгора Грушина.

під час першої частини концерту було чути лише рояль, власне дихання та серцебиття, іноді їх супроводжували залпи з фотокамер. і аж боязно було дихати та ворушитись. за роялем Єгор, який світився щастям і творив дива з клавішами.

з другою частиною почались приємні сюрпризи та подарунки. першим став дует з бандуристом Ярославом Джусем. дуже смачне поєднання переливів бандури та рояля.
BC7lglCCQAETZ-j
а на десерт був хоч і маленький, але дуже гарний скрипічно-альтово-віолончельний оркестр з чарівною диригенткою. і якщо до цього я сиділа на стільчику, то тут було враження, що сидиш на хмаринці. ефект левітації від музики. насолода, аж до сліз проникаюча в душу. і таке враження, що від музичних інструментів струменіло сяйво, яке поєднувалось в промінці, що йшли до кожного присутнього в залі.

Єгоре, це було чарівно! Безмежне „Дякую“, тобі за твою музику, яка змушує забути про все і огортає гарним казковим куполом задоволення!