zymova.com

2012-ий прощавай!

скоро скоро вже закінчиться і цей високосний рік. так так рік закінчується, а кінця світу так і не сталось. о так! були б в мене номінації — цей жах і маразм з кінцем світу отримав би категорію „шок року“, бо деякі люди мене таки шокували. що ж… згадаю-но я все, що відбулось цього року. здається мені він якийсь найдовших з усіх, які я тут підсумовувала

сумний початок року. бо зустріла сама. а далі почалось…
рік був дуже насичений. цього року я стала активною твітерянкою. покинула форум і подалась в твітер з головою. знайшла там багато цікавих людей з спільними з моїми ідеями, поглядами… ну і восени остаточно влилась в КийНет. власне ці люди і роблять завершення цього року не таким сумним і з яким ми вже відзначили перший ДН

цього року мене вперше привітали учні з ДН але цього року я і покинула роботу в школі. з особистих причин. і зараз дуже сумую за учнями 🙁

ще нарешті припинився застій у відвідуванні концертів — і їх було одразу два. згадала молодість)) а згодом були ще і ще

цього року я здійснила ще дві подорожувальних мрії і навесні ми з коханим відвідали Польщу та Чехію. і просто закохалась в Краків. так не в Прагу, а в Краків. дуже затишне і гарне місто.

далі стало важче. бо попереду була довга розлука, яка і досі триває. власне тому цей рік і є найважчим з п’яти останніх. а до речі цього року у нас річниця — 5 років : )

далі бурхливе завершення навчального року ііііііі… Євро2012!
воно увійшло в моє життя дуже об’ємно не лише тому, що я киянка чи тому, що я вболівала за українську збірну. а тому, що я була волонтеркою. починалось все доволі неприємно. але в результаті мені дуже сподобалось і я задоволена таким досвідом.

після цього пригоди не закінчились. бо мене чекала вже друга, літня подорож до Пітера. чесно кажучи це було зовсім інакше місто. збулась і мрія побачили білі ночі та розвідні мости. подорож була неймовірна. дякую Танюші за це.

а восени з Наталочкою ми відвідали Львів та кавовий фестиваль. на цю подорож надихнула мене книжечка від Надійки Гербіш „Теплі історії до кави“, яка стала мабуть однією з улюблених цього року. а я думала їхати до Львова взимку. та побачивши її, одразу захотілось у Львів. Вже і шоколадні історії собі придбала, буду читати на Різдво : )

ще багато всього було цього року. і сумного, і веселого.
цього року з’явилось на світ ще двоє хлопчиків — Мишко (Мішель) та Марко (Марк) — обоє напівукраїнці напівфранцузи : ) а я все відстаю від своїх дівчат.
цього року ще одна подруга вийшла заміж.
цього року в мене з’явився один знайомий композитор і один знайомий поет.
цього року в мене вперше з’явились книжки з автографами авторів.
цього року я брала участь в створенні та навіть трошки знялась в кіно.
цього року біля дому з’явився величезний ТРЦ. але головне біля дому тепер є кінотеатр, в який можна ходити будь-коли і не хвилюватись, що не буде квитків.
цього року я не знаю яких подарунків бажати на Новрий рік та День народження. те, чого я хочу ніхто подарувати мені не в силах.
довгий рік. непростий рік. і як добре, що він вже йде. і як хочеться щоб наступний був набагато кращим, бо він просто мусить таким стати.
вам мої любі я цього і хочу побажати. щасливого вам Нового року! хай він принесе вам багато цікавих та хороших днів і ночей!
ваша Зимова : )*

sapin