zymova.com

ARTweek-end

цього тижня мені видались дуже творчі вихідні, які почались ще в п’ятницію ввечері. складались з вибуховохо набору театр-музей-кіно. далі детальніше : )
п’ятниця

друзі запропонували, а я була не проти. зрештою вийшло ще й так, що я запросила інших друзів, вони запросили своїх і… аншлаг! : ) театр „Чорний квадрат“, вистава «Мгновения любви и эпоха одиночества»
в нашому випадку це було 5 різних історій, які неймовірно добре зіграли 3 актори. життєвих, іноді незвичних, іноді дуже впізнаваних, але щоразу глибоких. кожна з них зачіпала за різні струши душі. когось за одні, когось за інші. ми з дівчатами прогнозовано проплакались. але і хлопці не лишились байдужими.

субота

в рамках звустрічі твітерян, відвідала музей сновидінь. цікаво, багато обіцяюче. але! музей маленький, тому більше 5-6 людей не варто збирати на екскурсію. незручно та й атмосфера псується. також бракує постійного якогось фонового звукового супроводу. це не лише моя думка, а всіх причетних до відвідин. але все одно раджу. дуже затишно. і екскурсії українською : )
ми правда трошки полякали відвідувачів та працівників своєю гіперактивністю : )

неділя

з тими ж твітерянами, ми цілий тиждень працювали над, з легої руки запропонованим Андрієм, проектом — #кийкіно. а точніше над короткометражкою для конкурсу Shoot’n’Play на кінофестивалі Молодість.
на зйомки давався тижднь і загальна тема — вибір. після дооооооовгих посиденьок народила ідея та сюжет, а згодом і сценарій, який до розуму довела Оллі. Андрій без перерви на сон та обід цілий тиждень знімав, а ми в силу своїх скромних можливостей допомагали. а Єгор Грушин навіть створив для цього кіно ексклюзивний саунд-трек. як ми і очікували — музика чарівна і підходить до фільму ідеально.
завдяки добрим людям і ночі монтажу ми отримали свправжнє диво — #кийкіно Хлопчик-Вибір
до конкурсу подали 39 фільмів. думаю згодом всі їх можна буде переглянути на сайті фестивалю чи ще деінде.
я слабачка і не витерпіла до кінця (метро б закрилось, встигла на останнє), а мої колеги досиділи і дочекались вироку : ) не знаю як хто, а я не погоджуюсь з вибором переможця. звісно і нам хотілось перемогти, але навіть без нашого беззаперечного шедевру були цікавіші роботи. але як то кажуть „на колір і смак…“
але в будь-якому випадку це було круто. я в захваті від всього того? що спільними силами було створено, від самого процесу особливо. Андрію величезна подяка, за те, що дав нам таку можливість. всім причетним — від мене особисте дякую, за те, що ви є.
ну і після всього цього нам не лишається нічого іншого як почати роботу над повнометражним фільмом : )