zymova.com

#ілюзії


мала нагоду відвідати подію, що на афіші вище. музика вже знайома мені доволі довгий час. особливість в тому, що музикантів знала з твітера, а не звідкись. Єгор до нас вже приїздив з сольним виступом, а цього разу привіз усю команду, а саме гурт Illusions, з міста кави, трамваїв та левів.
я там була в колі дуже приємних мені людей — кийнетівців та інших твітерян і Наталочки, яку теж підбила прийти. і нас було багато : ) як потім виявилось, прогавила кількох людей, бо не знала, що вони там були : (

на початку був виступ чарівної й ніжної Христини Головко в рамках спільного з Єгором Грушиним проекту.
а далі грали вони! виступ чарівний, дуже чуттєвий, як і самі твори Illusions. їх музика проникає крізь вуха у самісіньку душу та осяює її чимось невимовним. пісні змушують серце битись, а мозок просто вибухає від неймовірних картинок, які в цей момент утворюються в ньому! це схоже на якийсь купол, який приховує тебе від оточуючого світу і зігріває своїм теплом.

не знаю на щастя, чи на жаль. але ми провтикали забронювати столики. тому підлога та стіни під сценою радісно вітали нас в своїх обіймах : )

дякую Роксолані, Єгору та Андрію за всі ті приємні ілюзії, які залишились в моїй пам’яті від їхнього виступу. і чекатиму на новий альбом з нетерпінням! : )