zymova.com

Львів-2011. частина друга

Цього разу була поїздка коротша, на два дні.
Львів зустрів дуже похмуро і ніяк не хотів своє ставлення до нас змінювати.

З самого початку то мала бути романтична подорож на двох ну і подекуди зустрічі з друзями. А закінчилось величезною сходкою на 15 осіб та паралельною зустріччю з двома друзями. Отак два дні і бігали від одних до інших.

Відвідали кілька закладів, злазили вкотре на Високий замок (бо більшість там не була, бо і в самому Львові деякі були вперше і приїхали туди з далеких країн, у які кожного з них якимось дивом занесло), пробіглись центром з міні-екскурсією. Побували в підземеллях Домініканського собору. Ну і я не могла не завести усю цю араву до Кривої липи. Ми там гарненько вмістились і об’їлись. А я задоволено споглядала щасливі обличчя друзів та їхні величезні очі в момент принесення їхнього замовлення)))

Ще одне затишне місце — Кав’ярня на бамбетлі. Але точно не для такої погоди)))
В неділю в Алі (дівчини братика, та нашої подруги) був День народження. Який ми розпрощавшись з оравою понаїхавших у Львів форумчан побігли святкувати.
Відкрили для себе новий і величезний заклад для любителів пива — Старгород. То не паб, а цілий стадіон. Трошки заважав шум. Спочатку коментатор матчу, потім просто гул відвідувачів. Але все дуже мило і смачно.

До вокзалу бігли під дощем. Львів розрили і досі не зарили))) тому трамвайчики не ходять до вокзалу. Це сумно. В результаті я повернулась до Києва з черговою застудою як згадкою про Львів. Це в нас з ним багаторічна традиція)))

п.с. посилання на фото в галерею коханого, бо самій зараз лінь вставляти світлини інакше : )