zymova.com

дворова живність та здоровий сон

почались канікули і маю можливість поспати довше. але скористатись нею важко.
в нашому дворі тітоньки дуже люблять котів. тому усіляко їх підгодовують та розводять. і вони не лише цілий рік верещать ночами (про березень то все байки дитячі, цим тварям хочеться постійно)))), а ще й деякі домашні. одна хазяйка щовечора бігає двором і кличе того кота. а там не кіт, а просто кабанюра з шерстю))) а голосочок в того кота уууууууууууух!
ну власне повернусь до ранків. навпроти мого вікна будиночок, з трансформаторною будкою та приміщеннями двірника. щоранку десь так о 7 туди прилітає ворона і починає співати. це щось жахливе. особливо у спеку, коли не можеш закрити вікно, бо задихнешся.
спостерігаючи за нею, стало зрозуміло, що вона каркає на кота, який сидить знизу. там добрі тітоньки для кошаків мисочки з їдлом ставлять. то вона спотаку там все вижирає, а потім сидить на даху і очевдно підколює котів, що вони такі дурні))))

а за годинку вже починається життя в дитсадочку, і виспатись так і не вдається. бо маленькі діти дуже голосисті))

п.с. одного вечора довелось слухати сварку двох бабусь. одна з них під вікном зробила лєжбище для кошака і мисок наставила. ну щоб тваринка не мерзла в дупцю. а інша то все прибрала і викинула. то тут просто мало третя світова не почалась)))