zymova.com

груднево-січневі миті

Цього року зима пролітає дуже швидко. Весь грудень я готувалась до прильоту, січень пролетів сам як реактивний літак, а в лютому я буду дуже сумувати. А так як заснути я все одно не змогла сьогодні, вирішила щось накалякати.
Грудень пролітав дуже швидко проте якось важкувато. Вже було невтерпець і була купа справ та приготувань. І нарешті (знову ж таки із затримкою на день) він прилетів. Відчуття щастя захопило і не відпускало. Це був чарівний місяць…
Кілька днів в нас були дуже романтичні вечори. В будинку постійно вимикали світло. А плити в будинку електричні, тому романтика була голодною))) Зато я обляпала воском все що могла))) Готувати при свічках мені ще не доводилось, лише їсти, пити, …
Але за кілька годин до НР світло таки з’явилось і я встигла приготувати хоч щось гаряче, а коханий назавантажувати різних святкових фільмів для ночі переляглядів.
Ми як найнетерплячіші в світі люди (бо і так своє терпіння хронічно випробовуємо) подарунки повіддавали ще до настання нового року і почали кіномарафон. Під ранок заснули. Наступні дні були в роз’їздах та закупках, бо нас чекала весела подорож до Санкт-Петербурга. З цього і почалось все. Ми практично не бували вдома. Бо на цей нещасний місяць було стільки планів, що ми просто ледве помітили як щось відбувалось взагалі. Потім почалися відключення води, всієї, без пояснень. Вже чекали, що відключать опалення, але ні — почались проблеми з унітазом)))
І от вже 30 січня і знов аеропорт. Але вже в інший бік. І цей раз якось особливо важко, бо ж так швидко і так надовго.
Але життя іде далі, і воно просто летить. Тепер я хочу зупинитись і зафіксувати що ж відбулось за цей божевільний місяць.
1. Спільна зустріч Нового року, оффлайнова : )
2. Збулась одна з мрій — поїздка в Пітер. Ну і заодно
3. Зустрілась з двома подругами та їх чоловіками, які вже давно живуть у Франції, але навідуються в Україну регулярно.
4. Відвідали Лубни з плановим візитом до родичів.
5. Сходили в кіно.
6. Відсвяткували мій ДН. Це був один з небагатьох ДН, які подарували мені лише радість та задоволення. Вдячна друзям, які прийшли, вдячна коханому за допомогу. Вдячна вищим силам, які все це дали реалізувати нарешті.
7. Відвідали захід під назвою Гуманісти-2 на останок, все одно перспективи поспати не було, та і веселіше прощатись.
* Все було б класно в цьому виступі, якби не…
– жахливі умови в клубі
– дибільне розташування фан-зони та розміри не розраховані на таку кількість людей
– просто надзвичайно паскудна вентиляція — такою кількістю диму я не дихала ніколи, і від нього досі болить голова та очі
– а ще мало! запізнились, але закінчили вчасно собі
Тепер знаю, що краще б таки заплатили за столик і уникнули більшої кількості недоліків, але сюди повернусь лише за умови відсутності вибору.
8. з’ясували ще одну можливість реалізації літніх планів, будемо працювати в тому напрямку.
9. мій звіринець поповнився новими звірятками, новими залізячками та новим кактусом : )

Так ще попереду лютий. Але в мене закінчилась щаслива зима і почались звичайні довгі тянучі будні.