zymova.com

цікавинки у світлинках

Кілька цікавинок зафотаних протягом останнього місяця чим під руку попадало))

1. Світильники. Так як активно фінішував ремонт в хаті батьків от кілька світильників, які видають цікаве світло.

Це в коридорі

Це в моїй кімнаті. Це падло правда вже в одному з світильничків перегоріло.

2. Метро часто тішить оригінальними речами. Правда не завжди є можливість їх зафіксувати. То дуже швидко пролітаєш повз, то людей настільки багато, що дотягнутись можна лише очима. Проте дещо є

Отакі кульки на Площі Льва Толстого

І отаке зображення проектора на Майдані Незалежності. Привіт Microsoft ґґґґґ

Є ще цікаві штуки на КПІ, але там таке гидке світло і важкодоступність, що ніяк не виходить.

3. Біля роботи. Отакий майданчик тепла для голубів. Скрізь завали снігу, а там тепленько і вони гріються. Але кожні 5 хвилин їх звідти зганяють місцеві пси. Забавка в них така))

4. Шоколадний фонтан в фірмовому магазині при фабриці Рошен (екс Карла Маркса, біля Автовокзалу).
Запах шикарний і вони чомусь так і не додумались продавати цей гарячий шоколад відвідувачам, а продукт мав би велику популярність судячи з розмов в черзі до кас.

5. Дуже захотілось пива. Я цінитель темного. Особливо починаю цінувати з огляду на те, що темне пиво мало представлене в наших магазинах і пабах. Оце одне з улюблених, не так давно віднайдених. Ну і заодно відсвяткувала оновлену наклеєчку на лептопі.

6. Ходила в гості до друзів робили суші і тому подібне. Отака краса. Продуктів не жаліли, вийшло багато і смачно. Рецепти не класичні, а імпровізовані. Наприклад один з цих ролів має начинку з домашнього сиру з кропом та зеленою цибулькою. До речі смакота. В стаканах віскі з колою, а не соєвий соус))

7. А це друзі мені своїми руцями подарунок зробили. Знаючи мою прихильність до лінуксу та стілів, зробили мою фігурку. Тільце — лампочка розфарбована, ніжки — дротики, чобітки — пластилін, коси — нитки, ну і стрічечки 🙂

Отакий огляд.