zymova.com

Чому б ні?

Трошки роздумів про те, що можна було б робити. Результати та аргументи.
1. Чому б не бігати зранку?
woman_running
Роботу маю здебільшого сидячу, тому з часом почалися проблеми зі спиною. Вирішила щось з цим вдіяти. Минулий досвід пробіжок зранку був лише негативним. Зранку прохолодне повітря і пробіжки закінчувались лише нежиттю та хворим горлом. Плюс доволі важко зранку себе змусити встати на годину раніше ще й щось активно робити)))) Раніше, коли собаку треба було вигулювати вставала і о 5.30, але ж то інша річ — вигулювання. А ввечері стрьомно, бо не дуже безпечно. Та і перспектива споглядання перехожими цього процесу аж ніяк не надихає. Я вибрала інший спосіб — сальса.
salsa dance_sm
Думаю 2.5-3 годин сальси достатньо. І величезна перевага. Знайшла чудову студію. Засновники українка та кубинець. Тому заняття мають й культурологічний елемент. Пауель знайомить нас з культурою Куби. Спочатку розминка, а потім 1-1.5 насолоди. Під час танцювання сальси працюють всі м’язи, тому дозволяють тримати себе в формі та тримати осанку.
А ще сальса дозволяє:
– стати розкутішою та навчитись спілкуватись з будь-якою людиною
– відчути себе жіночною та гарною
– підняти настрій якби глибоко він не опустився
P1012506

2. Чому б не вивчити італійську?
italy5
Мені завжди подобалась ця мова своєю мелодійністю. Латину в універі вчила, тому буде не важко. Часу в мене багато тому почала з аудіо-уроків. Знайти їх не складно. Слухаєш і повторюєш. Базові речі спокійно можна вивчити. Вже почала. Подобаєтсья 🙂

3. Чому б не навчитись керувати авто?
Завжди вважала, що я не створена для керма. Уявити не можу, як паркуватись або повертати, коли не бачиш бордюр; як вписуватись в полосу; як їхати під гору…Тому вирішила, що життя людей та машина, якою могла б керувати дорожчі. Але останнім часом думка отримати водійські права чомусь не полишає мою голову. В принципі а чому б ні? З вересня в мене з’явиться купа вільного часу, який треба буде активно займати різними справами, аби він не був вільним.
PW21 PK2 LG
Мабуть з вересня займусь вирішенням цього питання.