zymova.com

Happy Birthday у файному місті

вирішила зробити собі любій подарунок і позбавила себе сидіння вдома та отримування привітань телефоном, та поїхала до братика в Тернопіль. в зв’язку з нововведеним правилом на роботі, мала вихідний в подарунок на день народження тому в Київ можна було не поспішати. кілька коротких вражень від подорожі.

Потяги
в потягах виявляється опалюють значно краще ніж в київських квартирах. спека неможлива. ну і як всім відомо вікна в наших потягах ніколи не відчиняються)))
***
їхати з Києва завжди веселіше і приємніше ніж повертатись. це вже перевірено багаторічним досвідом. повертаючись зазвичай не щастило з провідниками. але останнім часом в основному із сусідами. вони якісь нудні та врєдні. доводиться лежати на верхній полиці, на ній же їсти та пити. бо ці нахаби вдень сплять.
***
вперше заплатила за квитки більші гроші і не пошкодувала. дійсно все чистеньке, охайне. провідники дуже чемні та привітні. вперше бачу туалет в потязі в якому чисто і СУХО!

Тернопіль
Тернопіль дуже позитивне місто. чомусь завжди щось в серці починає сильніше гріти, коли туди приїжджаю))
***
цього разу було трошки сумно дивитись на молодь та і дещо про неї дізнатись. сумно, що вони витрачають дорогоцінний час нінащо. їх мало що цікавить в житті. а якщо і цікавить, то вони чомусь пливуть за течією і піддаються течії.
***
дізналась, що тут Водохреща того ж рівня свято, що Різдво та Великдень.
dsc00630_sm

дійсно здивувалась цьому, бо зажди думала, що таки є два найважливіших.
***
ще давно помітила, що раніше 11, а то і 12 ніде не поїсти ні кави випити. а от в цей день з нагоди свята практично все закрилось о 18, а то і раніше.
***
вперше побачила Тернопіль в снігу. дуже гарно.
window_view

dsc00629_sm

dsc00632_sm

***
в місті дуже багато симпатичних будиночків. люди роблять своє житло гарненькими фортецями.
dsc00626
***
мій братик
dsc00624_sm
дуже хороша і добра людина. ну а помилки всі роблять в житті. і багато. він хороший друг і я його дуже люблю. і вірю, що все в нього буде добре, бо він цього доб’ється. а як ні накопаю так, що мало не здасться)))
***
награлась досхочу в більярд. таки треба хоч трошки випити, щоб почати потряпляти в лузу частіше двох разів на дві години)))
***
новий коктейль в моєму списку — дядя Ваня special 1.
смакота. секрету пропорцій не знаю. але гренадін, що входить до складу, надає приємного червоного відтінку і кислуватого смаку. не міцний, легенький.
***
в тернополі один з найкращих медичних університетів. тому напевно там багато лікарень, аптек і лікарів та майбутніх лікарів.
***
купила собі дві книжки для душі. одну наполовину прочитала

іншу на десерт лишила

треба буде пошукати жіночий примірник, якщо такий існує))

Привітання
отримала багато вітань. дійсно хоч і не люблю дні народження, але було приємно. але найприємніше усвідомлювати як багато людей я знаю і люблю. людей, які є часточкою моєї душі. щирі побачажання відчуваються одразу. і від цього так тепло і чомусь хочеться плакати.

Поверталась додому зі спокоєм на душі.