zymova.com

Підсумки 2008-го

Все менше часу до кінця 2008-го року. Поки є перерва між готуванням прибиранням і наряджанням ялинки…

1. Перша половина року була чудовою. Ну ще кілька щасливих днів у серпні.
2. Друга половина року видалась дуже складною. Не лише в мене, а і у всієї країни.
3. – 4 місяці. Не знаю добре чи погано. Знаю, що вдруге такого не переживу і точно зроблю все аби навіть натяку на таке більше не було.
4. Два етапи скорочення на роботі. Обидва пережила без жертв. Обидва рази було дуже шкода прощатись з стількома співробітниками. А ще це дуже відобразилось на двох колись дуже хороших людях. Вони залишились хорошими, проте трошки зіпсованими. І мені дуже шкода уе бачити.
5. От кінець року засмучує все більше…Правду ж кажуть менеше знаєш — краще спиш. Бо з деякими одкровеннями важко змиритись. Я не прихильниця копирсань у чужих душах, тому дуже рідко комусь щось раджу наполегливо. Найважче радити близьким людям. Особливо, коли не знає що. Адже ти не на її (людини) місці і не знаєш як вона це переживає. Я лише знаю щоб я зробила на її місці. Але я б не була на її місці тому власне і не дуже впевнена в тому що б зробила. Сподіваюсь все це лишиться в старому році.
6. Всі порблеми в людей від нервів. Але нервами керувати важко особливо в складних ситуаціях, от і…
7. В перше зустрічаю Новий рік з сумом. Приписую цей недолік таки старому року і хай він його забирає з собою. Наступний рік буде кращим.
Все звуть наряджати ялинку (ялинка штучна, шкода мені тих вирубаних деревць).
Всіх з Новим 2009-им роком! Хай щастить!